Lentokapteeni Huuselan yksinpurjehdusvene sai nimen Flying with Finnair

AriHuusela_FWF_profiiliLentokapteeni ja yksinpurjehtija Ari Huuselan New York to Vendée -kisan imoca60-vene sai nimekseen Flying with Finnair. Aiemmin kerrotun mukaisesti pääsponsori näkyy projektissa vahvasti. Sivuperäsintä muistuttavissa purjeissa on suuri logo ja runkoa koristaa sama teksti kuin Finnairin koneitakin. Huuselan venettä varustellaan ja viimeistellään parhaillaan Ranskassa.

"Veneen visuaalinen brändäys on tehty Finnairin operaatioiden mukaisesti korostaen pohjoismaista puhtautta. Purjeet näyttävät koneidemme sivuvakaajalta", kuvailee Finnairin markkinoinnin Susanne Nyman.

Veneen nimi on ytimekkäästi Flying with Finnair. Huusela osallistuu veneellä 29. toukokuuta 2016 starttaavaan Transat New York - Vendée -yksinpurjehduskilpailuun. Veneen masto nousee paikalleen Ranskan Port La Foretissa ensi viikolla ja purjehtimaan päästään maaliskuun lopulla.

AriHuusela_FWF_vene_1Transat New York - Vendée -kilpailu on uusi maailmanluokan purjehdustapahtuma, jossa kilpaillaan Imoca60-luokan veneillä. Kilpailusatama on Manhattanin sydämessä, Battery Parkin ja One World Trade Centerin vieressä sijaitsevassa North Cove Marinassa.

Kilpailu starttaa Downtown Manhattanin edustalta ja maaliin Ranskan Sables d’Olonnéen tullaan 1-2 viikon kuluttua lähdöstä.

Finnairin Airbus-laivaston lentokapteenina työskentevän Ari Huuselan ajatusmallina maalla, merellä ja ilmassa on turvallisuus. Tavoitteena päästä lähtölinjalle ja turvalliseen suorituksen myötä myös kisan määränpäähän noin 5600 kilometrin päähän.

Finnairin lisäksi hanketta sponsoroi myös seinäjokelainen Notta Systems.

Lue myös: