Luksusta ilmaan - Airbusilta uusi VIP-sisustus laajarunkokoneeseen

ACJ330_Cabin_Summit_ConferenceAirbus julkisti uuden VIP-matkustamokonseptin, joka tulee aluksi tarjolle A330-200 -koneisiin. Summit-matkustamo tarjoaa kustannustehokkaasti lisää kapasiteettia ja mukavuutta laajarunkokoneessa sekä yksityisasiakkaille että hallituksille.

Airbusin ACJ330 (Airbus Corporate Jet) Summit-matkustamosta löytyy koneen etuosasta kylpyhuoneella varustettu makuuhuone, jonka jatkeena on toimisto. Tämän lisäksi tarjolla on erillinen konfrenssi- ja ruokailuhuone työskentelytiloineen. Koneen takaosassa on myös lentoyhtiötyyppinen ensimmäinen luokka sekä economy-luokka, joka asennetaan kustannustehokkaasti jo tuotantolinjalla.

"Useimmat asiakkaat haluavat laajarunkokoneelta suurempaa kuljetuskapasiteettia ja mahdollisuutta lentään suoria lentoja", valottaa Airbusin asiakastoimintojen johtaja John Leahy.

"A330ACJ tarjoaa enemmän kapasiteettia ja mukavuutta nopeammin ja kilpailukykyisin hinnoin käyttäen modernia ja jo hyväksi todettua alustaa".

A330-koneet ovat yksi maailman menestyneimpiä matkustajakoneita. Kaikkiaan A330- ja A340-koneden yhteisohjelma on saanut yli 1700 tilausta. Maailmanlaajuisesti koneilla lentää 160 operaattoria.

Airbusin ACJ-asiakkaita tukee maailmanlaajuinen verkosto, joka palvelee yli 500 asiakasta ja operaattoria sekä räätälöi palveluita heidän tarpeisiinsa. Airbus on myynyt asiakkailleen yli 170 ACJ-konetta ja ne lentävät kaikilla mantereilla. ACJ-koneita on tarjolla A318-koneesta aina jättimäiseen A380-koneeseen.