Luksusta ilmaan - Qatar Airways esittelee uuden patentoidun business-luokan kevään ITB-messuilla

QA_business_seat_1Qatar Airways uudistaa business-luokkaansa. Luvassa on yhtiön pääjohtaja Akbar Al Bakerin mukaan täysin uudenlaista luksusta. Berliinin ITB-messuilla maaliskuussa 2017 esiteltävä matkustamo vastaa hänen mukaansa ensimmäistä luokkaa.

 Business-luokan seuraava askel esitellään maailman johtavilla matkailualan messuilla ITB Berlin -tapahtumassa. Se järjestetään Berliinissä 7. - 12. maaliskuuta 2017.

Asennukset ensimmäisiin Qatarin koneisiin tehdään joulukuussa 2016. Lennoilla uudistus esitellään Airbus A350 XWB -koneiden toimitusviiveiden takia vasta vuoden 2017 puolivälissä.

Qatar Airwaysin nykyinen business-luokka on kuluneen vuoden aikana palkittu maailman parhaana arvostetustetussa World Airline Awardsissa eli Skytraxissä. Yhtiön business ja siihen liittyvät tuotteet kuten istuimet ja lounge-tilat ovat saaneet merkittäviä tunnustuksia vuosien varrella.

QA_AlBaker_2"Muiden lentoyhtiöiden on turha haaveilla matkustamomme kopioinnista. Olemme jo patentoineet tuotteemme. Mikäli maksukykyä riittää niin voimme tarjota ratkaisua rojaltimaksuja vastaan", vakuuttaa Qatar Airwaysin pääjohtaja Akbar Al Baker.

"Uusi tuotteemme nostaa rimaa toden teolla. Missään ei ole vastaavaa luksusta. Kellään muulla on tuskin varaa tälläiseen ylellisyyteen. Kyseessä ei oikeastaan ole uusi business-luokka vaan ensimmäinen-luokka busineksen hinnalla", kehuu Al Baker.

Lue myös: