Norwegian avaa uusia reittejä Lontoon Gatwickistä New Yorkiin, Los Angelesiin ja Fort Lauderdaleen

787_norwegian_boeingNorwegian avaa kesällä 2014 kolme uutta mannertenvälistä reittiä Lontoon Gatwickistä New Yorkiin (JFK), Los Angelesiin (LAX) ja Fort Lauderdaleen (FLL). Yhtiö avaa myös viisi uutta Euroopan sisäistä reittiä sekä lisää vuoroja jo olemassa oleville reiteille.

Norwegian laajentaa edelleen kansainvälisiä markkinoitaan ja vastaanottaa lisää tilaamiaan Boeing 787 Dreamlinereita. Yhtiö lisää Lontoon Gatwickin mannertenväliselle reitistölleen, sillä yhtiön aiemmin tänä vuonna Gatwickistä avaamat Euroopan reitit ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi.

"Korkealaatuisille ja edullisille lennoille Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen välillä on kova kysyntä, etenkin Lontoon Gatwickistä, jossa tällä hetkellä mikään muu yhtiö ei tarjoa vastaavia reittejä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

DreamTour_14"Odotamme innolla, että voimme toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi lennolle uusilla koneillamme. Uusien reittien avaaminen Lontoon Gatwickin ja Yhdysvaltojen välille on myös tärkeä osa kansainvälistä laajentumisstrategiaamme ja auttaa meitä saamaan vahvemman jalansijan Skandinavian ulkopuolella".

"Gatwickin neljä vuotta sitten tapahtuneen omistajanvaihdoksen jälkeen tämä on yksi kiinnostavimmista reitistön kehitysaskeleista. Se osoittaa matkustajille hyödyn, jota Gatwickin ja Heathrown kilpailu tuo reiteissä, hinnassa ja palvelussa", sanoo Stewart Wingate, Lontoon Gatwickin toimitusjohtaja.

"Norwegianin päätös avata uudelleen Gatwickin yhteydet Pohjois-Amerikan strategisiin kohteisiin lisää matkustajien todellista valinnanvaraa ja tuo vaihtoehtoja edullisiin loma- ja liikematkakohteisiin. Norwegianin päätös tarjota korkealaatuisia palveluita nykyaikaisilla pitkän toimintasäteen koneilla ja hyvän hinta-laatusuhteen matkoja Yhdysvalloista Gatwickiin on merkittävä muutostekijä kaupallisen ilmailuliiketoiminnan toimialalla"

 
Viisi uutta Euroopan kohdetta

 Uusien kansainvälisten reittien lisäksi Norwegian lisää Gatwickin reitistöönsä viisi uutta Euroopan kohdetta ensi keväästä ja kesästä alkaen: Santorini, Korfu, Sisilia (Cantania), Kypros ja Budapest. Yhtiö lisää myös lentoja olemassa oleviin kohteisiinsa, kuten Malagaan, Ibizalle, Splitiin, Dubrovnikiin, Mallorcalle, Faroon, Teneriffalle, Kööpenhaminaan ja Barcelonaan.

Tällä hetkellä Norwegian tarjoaa Gatwickistä 320 viikoittaista lentoa ja 25 reittiä.