Norwegian poistaa kasvomaskivaatimuksen kaikilta lennoillaan 4.4. alkaen

Norwegian_cabinNorwegian poistaa väliaikaisen vaatimuksen kasvomaskien käytöstä kaikilla lennoillaan maanantaista 4. huhtikuuta alkaen. Päätöksen tekee mahdolliseksi helpottuneet rajoitukset ja tautitilanne eri puolilla Eurooppaa. Lentoyhtiöiden omista käytännöistä huolimatta matkustajien tulee noudattaa paikallisia määräyksiä esimerkiksi lentoasemalla.

Norwegian on seurannut tilannetta Euroopassa ja on päättänyt poistaa pakollisen kasvomaskien käytön lennoillaan kaikkiin kohteisiin. Pakollinen vaatimus kasvomaskien käytöstä on ollut voimassa Norwegianin lennoilla 17. kesäkuuta 2020 lähtien.

Norwegian poisti kasvomaskivaatimuksen Skandinaviassa jo 12. helmikuuta. Tämä lisäsi yhtiön mukaan matkustamista entisestään. Norwegian on luottavainen, että matkailu elpyy tulevana kesänä.

Norwegian kehottaa kaikkia matkustajia tarkistamaan paikalliset vaatimukset ja ohjeistuksen määränpäätä koskien jo ennen matkaa. Matkustajien tulee huomioida myös mahdolliset pysähdykset ja jatkolennot Euroopassa. Norwegien muistuttaa matkustajien omasta vastuusta noudattaa paikallisia määräyksiä ja rajoituksia.

Vaikka maskivaatimuksesta luovutaan huomauttaa Norwegian, että kaikki, jotka haluavat käyttää edelleen maskia lennoilla, ovat tervetulleita tekemään niin.

Lue myös: