Norwegian ja Easyjet aloittavat syöttöliikenneyhteistyön Lontoon Gatwickissä

Norwegian_Dreamliner_1Easyjet avasi uuden Worldwide by easyJet -palvelun, jonka myötä Norwegian ja Easyjet aloittavat syöttöliikenneyhteistyön. Jatkossa Easyjetin matkustajien siirtymine Norwegianin kaukolennoille sujuu entistä helpommin.. Lontoon Gatwickin lentosemalla alkava yhteistyö laajennetaan myöhemmin myös Pariisiin ja Barcelonaan ja muille lentoasemille.

Yhteistyön avulla matkustajat voivat varata Easyjetin lennot ja yhdistää niihin Norwegianin kaukolennot. Syöttöliikenneyhteistyö tuo lisämatkustajia Norwegianin kasvavalle kaukoliikenneverkostolle. Norwegian kasvattaa kaukoreittiverkostoaan vauhdilla Yhdysvaltoihin, Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan.

"Monilla Norwegianin matkustajilla on jatkoyhteyksiä kaukoreiteillemme ja Worldwide by Easyjet -palvelu tuo matkustajille entistä enemmän valinnan mahdollisuuksia kilpailukykyisillä hinnoilla", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Jatkolennoille varataan kahden ja puolen tunnin vaihtoaika, joka mahdollistaa myös terminaalivaihdot. Mikäli yhteys menee poikki siirretään matkustaja seuraavalle mahdolliselle lennolle.

"Yli 1,2 miljoonalla easyJetin asiakkaalla on jatkoyhteyksiä Lontoon Gatwickistä ja varauspalvelulle, joka tekee prosessin yksinkertaisemmaksi matkustajille, on suuri kysyntä. «Worldwide by easyJet» merkitsee, että saavutamme uuden ja suuren asiakasryhmän. Lentoyhtiöillä, joiden kanssa aloitamme yhteistyön, on erilaisia maailmanlaajuisia verkostoja. Vaikka uusi palvelu on tarjolla vain Lontoon Gatwickistä lähtevillä lennoilla, näemme mahdollisuuden laajentua muille eurooppalaisille lentoasemille", sanoo easyJetin konsernijohtaja Carolyn McCall.

easyjet_A320_250th_1Worldwide by easyJet -yhteistyö alkaa Lontoon Gatwickistä mutta laajentuminen muille Euroopan lentoasemille on jo suunitelmissa. Norwegian lentää kaukoreittejä Pariisin Charles de Gaullesta sekä Barcelonasta. Easyjetin palvelua ollaan laajentamasssa myös Milanon, Geneveen ja Amsterdamiin.

Yksin Gatwickistä Norwegian lentää 13 kohteeseen, joista 11 on Yhdysvalloissa, Singaporessa ja Buenos Airesissa. Easyjet puolestaan operoi merkittävään määrään kohteita ympäri Eurooppaa. Gatwickistä on tarjolla kaikkiaan 60 kaukolentoa eri puolille maailmaa.

Kaikkiaan Norwegianin kaukoliikenneverkostossa on jo reilut 55 kohdetta Euroopan Yhdysvaltain, Aasian ja Etelä-Amerikan välillä.