Norwegian jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja lanseeraa uusia reittejä Karibialle

Norwegian_737_flyby_1Norwegian kasvattaa kansainvälistä toimintaansa uusilla reiteillä Yhdysvaltojen ja Karibian välillä. Talvikaudella Norwegian lentää Bostonista, Baltimoresta ja New Yorkista Karibialla oleville Guadeloupen ja Martiniquen saarille. Norjalaisoperaattori tarjoaa nyt 31 suoraa lentoyhteyttä Yhdysvalloista.

Yksin New Yorkista Norwegianilla on seitsemän suoraa lentoyhteyttä, joiden myötä se on kohteiden määrällä mitattuna suurin ulkomainen lentoyhtiö New Yorkissa.

"Lanseerasimme suorat lennot Yhdysvaltoihin ja Yhdysvalloista kaksi vuotta sitten. Amerikkalaiset matkustajat ovat ottaneet edulliset lentomme ja uudet, entistäkin ympäristöystävällisemmät koneemme upeasti vastaan. Siksi onkin ilo tuoda uusia eksoottisia reittejä Amerikan mantereen ja Karibian saarten, Guadeloupen ja Martiniquen välille", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

"Jatkamme panostuksia Yhdysvaltoihin sekä avaamalla uusia lentoyhteyksiä että perustamalla lisää amerikkalaisia tukikohtia", jatkaa Kjos.

Uudet reitit ovat mahdollisuus myös Norwegianin matkustajille Euroopassa, kun he voivat esimerkiksi yhdistää kaupunkilomaan New Yorkissa lomailun eksoottisella Karibialla.

Norwegian tarjoaa jo nyt suoria lentoja Skandinavian pääkaupunkien ja Lontoon sekä Karibialla olevan Puerto Ricon saaren välillä sekä Kööpenhaminan ja niin ikään Karibialla olevan St. Croix’in saaren välillä. Näiden lentoyhteyksien lisäksi Norwegianilla on myös useita muita kohteita Yhdysvalloissa.


Mahdollisuus Norwegianin lentäjille ja matkustamohenkilökunnalle Euroopassa


Norwegian_Crew_1Norwegian tulee liikennöimään Yhdysvaltain ja Karibian välisiä lentoja uusilla Boeing 737-800 -koneilla, joissa on ilmainen WiFi. Norwegianista tulee siten ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden Yhdysvaltain ja Karibian välisillä lennoilla.

Norwegianin lentäjät ja matkustamohenkilökunta Euroopassa saavat nyt mahdollisuuden työskennellä talvikuukausina yhtiön tilapäisissä tukikohdissa Guadeloupella ja Martiniquella.

Lentäjien ja matkustamohenkilökunnan rekrytointi Karibian tukikohtiin käynnistyy välittömästi.

Euroopan toimintojen (Pohjoismaat, Iso-Britannia ja Espanja) lentokapteeneja, perämiehiä ja matkustamohenkilökuntaa kannustetaan tarttumaan tilaisuuteen hakea työskentelemään ulkomaille neljäksi kuukaudeksi.

Norwegian aloittaa lennot Yhdysvaltojen ja Karibian välillä joulukuun alussa. New Yorkista (JFK) lennetään kolme kertaa viikossa sekä Guadeloupe Pointe-à-Pitre International Airportille (PTP) että Martinique Aimé Césaire International Airportille (FDF).

Norwegian lentää kaksi kertaa viikossa sekä Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airportilta (BWI) että Boston Logan International Airportilta (BOS) Guadeloupelle ja Martiniquelle.

Lue myös: