Norwegian lentää UNICEF-avustuslennon Banguihin Keski-Afrikan tasavaltaan

NGE_UNICEFNorwegian lahjoittaa UNICEFille avustuslennon, jolla kuljetetaan välttämättömiä tarvikkeita ja lääkkeitä lapsille. Yhtiön Boeing 737-800 -kone lentää avustuslennon tänään 28. lokakuuta.

Norwegian uskoo, että kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Yhtiö työskentelee yhdessä yhteistyökumppaninsa UNICEFin kanssa auttaakseen Keski-Afrikan tasavallan lapsia, jotka ovat äärimmäisessä ja välittömässä avuntarpeessa.

Norwegianin avustuslento lähtee puoliltapäivin Oslosta Kööpenhaminaan, jossa avustustarvikkeet lastataan koneeseen. Avustuslennon määränpää on Keski-Afrikan tasavallan Banguissa.

UNICEF lähettää Keski-Afrikan tasavaltaan lääkkeitä, perustaa tilapäisiä kouluja, varustaa sairaaloita antamaan hoitoja aliravitsemuksesta kärsiville lapsille sekä varmistaa, että syrjäytyneet ihmiset saavat puhdasta juomavettä ja voivat huolehtia perushygeniastaan samoin kuin, että lapsilla on turvallinen leikkiympäristö. UNICEF tekee työtä myös sen hyväksi, että lapsisotilaat vapautetaan takaisin normaaliin, jokapäiväiseen elämään.