Norwegian perustaa uuden solmukentän Teneriffalle ja laajentaa reittiverkostoaan Espanjassa

Norwegian_737800Norwegian jatkaa laajentumistaan Euroopassa. Yhtiö avaa uuden solmukentän Teneriffalle. Sen myötä Norwegian laajentaa Espanjan reittiverkostoaan lisäämällä uusia reittejä ja vuoroja olemassa oleville reiteille.

Uusi solmukohta, Teneriffan Eteläinen lentoasema (TFS), on Norwegianin neljäs solmukohta Espanjassa Alicanten, Malagan ja Las Palmasin ohella.

"Uusi solmukohta on perustettu laadukkaiden ja edullisten lentojen suureen kysyntään Euroopan ja tämän kauniin saaren välillä. Näemme huomattavan matkustajapotentiaalin Espanjan, Saksan ja Iso-Britannian välisessä liikenteessä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.


Ruotsista lisää lentoja aurinkoon


Norwegian avaa maaliskuussa 2014 lisää yhteyksiä Ruotsista Teneriffalle. Maaliskuun 29. aloitetaan kolmesti viikossa lennettävä reitti Tukholman ja Teneriffan välillä. Lennot lennetään tiistaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Göteborgistä Teneriffalle pääsee jo 25. maaliskuuta alkaen. Lennot operoidaan kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin.

Uusia Saksan reittejä ja enemmän lentoja

Norwegian avaa kaksi uutta reittiä Berliinin (SXF) ja Gran Kanarian sekä Teneriffan välillä 1.- 2.2.2014 alkaen. Yhtiö lisää myös lentoja Hampurin ja Malagan ja Hampurin ja Teneriffan väleillä sekä Malagasta Muncheniin ja Kölniin.

Enemmän lentoja Iso-Britanniaan

Vuoden loppuun asti Norwegian lentää kolmasti viikossa Malagan ja Lontoon Gatwickin välillä. Teneriffa-Lontoo -reitti lennetään neljästi viikossa. 14.2.2014 alkaen Norwegian lentää päivittäin Malagasta Lontooseen ja 31.1.2014 alkaen yhtiö lennättää matkustajia joka päivä myös Teneriffa-Lontoo-reitillä.

Norwegian avaa tammikuussa myös reitin Malagasta Puolan Varsowaan.