Norwegian tekee yli 400 miljoonan Norjan kruunun tilauslentosopimuksen matkanjärjestäjien kanssa

NorwegianNorwegian jatkaa yhteistyötä useiden suurten matkanjärjestäjien kanssa ja solmii uuden sopimuksen TUIn, Thomas Cookin ja Nazarin kanssa. Sopimuksen mukaan Norwegian lentää tilauslentomatkustajia useisiin kohteisiin Välimerellä. Sopimuksen arvo on yli 400 miljoonaa Norjan kruunua ja se koskee lähes 2 000 lentoa.

"Olemme hyvin iloisia siitä, että saamme jatkossakin lentää TUIn, Thomas Cookin ja Nazarin tilauslentomatkustajia suosittuihin Välimeren kohteisiin. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian lentää matkustajia Suomesta, Ruotsista ja Norjasta eri kohteisiin Espanjassa, Kreikassa, Kyproksella ja Turkissa. Lontoon Gatwickistä Norwegian lentää matkustajia Espanjaan, Kreikkaan, Italiaan, Kyprokselle ja Portugaliin.

Kesäajan lentoja on yli 1 700 Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Isosta-Britanniasta. Suomesta lentoja on Helsingistä ja Oulusta. Ruotsista lentoja on Tukholmasta ja Göteborgista sekä Norjasta Bergenistä, Tromsöstä, Moldesta, Haugesundista, Stavangerista ja Tronheimista.