Norwegianin matkustajaliikenne kasvoi maaliskuussa

NorwegianNorwegianin matkustajaliikenne jatkoi kasvuaan maaliskuussa. Vaikka yhtiön koneiden istuinkapasiteetti kasvoikin huomattavasti, olivat koneet yhtä täysiä kuin aikaisemminkin. Norwegianin matkustajat myös lentävät entistä pidempiä matkoja kuin aiemmin.

Maaliskuussa Norwegian lennätti 1 439 943 matkustajaa, mikä on 77 113 matkustajaa (6 prosenttia) enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) nousi maaliskuussa 20 prosenttia. Käyttöaste pysytteli 77,6 prosentissa. Norwegianin matkustajat lentävät nyt paljon pidempiä matkoja kuin aiemmin. Keskimääräinen lentomatkapituus nousi maaliskuussa 14 prosenttia.

– Olemme pystyneet tarjoamaan matkustajillemme enemmän paikkoja kuin viime vuoden maaliskuussa. Samaan aikaan olemme myös pystyneet täyttämään lisäkapasiteetin, mikä osoittaa, että asiakkaamme arvostavat tarjontaamme, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian lensi maaliskuussa 99,8 prosenttia suunnitelluista lennoistaan ja näistä 82,7 prosenttia lähti aikataulun mukaisesti.