Patria esittelee ammattilentäjäkoulutusta

pilottraining_patriaPatria järjestää ammattilentäjäpäivän lentäjän työstä ja ilmailusta kiinnostuneille. Sen aikana on mahdollista tutustua ammatti- ja harrastelentäjiä kouluttavaan Patria Pilot Training -oppilaitokseen Helsinki-Malmin lentoaseman Patria-talossa. Ajankohta on lauantaina 13. huhtikuuta klo 10.00-16.00.

Ohjelmassa on tietoiskuja ja luentoja, joiden aiheina ovat lentäjän työ lentoyhtiössä, lentäjäkoulutus Patria Pilot Training -oppilaitoksessa sekä opiskelijavalinnat. Lisäksi esittelyssä ovat Patrian modernit koulutuslentokoneet. Ammattilentäjäpäivän aikana voit tutustua myös Patrian lennonopettajiin ja toimitiloihin. Luento-ohjelmaa on tarjolla klo 10.00-12.00.

Paikan päällä on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta ammattilentäjäkoulutuksen valintakokeiden ensimmäiseen osioon, joka sisältää englannin kielen sekä matematiikan ja fysiikan kokeet. Osallistuminen valintakokeeseen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Patria Pilot Training -oppilaitoksella on käytössään yksi Euroopan moderneimmista koululentokalustoista. Helsingin Malmilla toimivalla koululla on yhdeksän peruslentokoulutukseen käytettävää Tecnam P2002 JF -lentokonetta sekä kolme Cirrus SR22-mittarikoulutuskonetta.

Lisäksi käytössä on kaksi Diamond DA-42NG -lentokonetta, joiden hankinnan myötä Patria Pilot Trainingin laivastouudistus saatiin valmiiksi. Patria on uudistuksensa ansiosta ainoa lentokoulu Suomessa, jossa oppilaat lentävät kaikki koululentonsa moderneilla lasiohjaamoilla varustetuilla lentokoneilla.