SAS aloitti lipunmyynnin uudelle Hong Kongin reitilleen

SAS_4ExcellenceSAS avasi 29. tammikuuta lipunmyynnin Skandinaavian ensimmäiselle suoralle lentoyhteydelle Hong Kongiin. SAS avaa uuden yhteyden Tukholman ja Hong Kongin välillä syyskuussa 2015.

SAS:n Hong Kongin avauslento lennetään 10. syyskuuta ja aikataulut mahdollistavat joustavat yhteydet myös Oslosta ja Kööpenhaminasta Aasiaan. Reittiä lennetään viidesti viikosta uusilla Airbus A330- sekä päivitetyillä A340-koneilla.

Lentomatkan pituus Tukholmasta Hong Kongiin on noin 10 tuntia 20 minuuttia. Pääsääntöisesti reittiä operoidaan 262-paikkaisilla A330-koneilla mutta lokakuun puoliväliin sillä nähdään myös A340-koneita.

Lennot lähtevät Tukholman Arlandasta maanantaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 15.00 ja saapuvat Hong Kongiin kello 07.20. Paluulennot Hong Kongista lähtevät maanantaina, tiistaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 09.20 saapuen Tukholmaan kello 14.35.

"Uusi tuotteemme on houkutteleva vaihtoehto mukavuuden, palvelun ja uuden matkustamon sekä wifi-yhteyden myötä. Myös aikataulut ja lippujen hinnat ovat vetoavia", kommentoi SAS kaupallinen johtaja Eivind Roald.

Uuden Hong Kongin reitin avulla SAS jatkaa visionsa toteuttamista, jonka mukaan se haluaa tehdä elämän helpommaksi Skandinavian matkustajille. Reitti on SAS:n neljäs suora yhteys Skandinavian ja Aasian välillä. Se tarjoaa myös hyvät jatkoyhteydet Euroopan suurille lentoasemille.

"Näemme kasvavaa kysyntää kaukolennoista Skandinavian, Aasian ja Yhdysvaltojen välillä. Monilla skandinaavisilla yhtiöillä on alueellisia konttoreita Hong Kongissa ja toivotamme heidät tervetulleiksi koneeseemme", jatkoi Roald.

Hong Kong on myös maailman lentorahdin keskus ja SAS:lla on isot odotukset rahtikuljetuksista uudella reitillä. SAS operoi nykyisin lentoja Kööpenhaminanasta Pekingiin, Shanghaihin ja Tokioon. Yhtiö operoi vuosina 1992-1999 myös reittiä Kööpenhaminan ja Hong Kongin välillä.