SAS avaa kevään ja kesän aikana 180 reittiä Skandinaviasta Eurooppaan

SAS_tailsSAS avaa kevään ja kesän aikana reittiverkostoaan Skandinaviasta 180 kohteella Euroopassa. Verkoston laajentaminen on kuitenkin edelleen kiinni matkustusrajoitusten helpottumisesta.

SAS aikoo matkustusrajoituksista riippuen palauttaa merkittävästi kohteita verkostoonsa, mutta avata myös uusia reittejä erityisesti lämpimiin lomakohteisiin, sillä kysyntä on kasvanut erityisesti niiden osalta.

SAS julkisti entistä enemmän lentoja Välimeren alueen kohteisiinsa Alicanteen, Malagaan, Mallorcalle, Alaniaan, Nizzaan, Roomaan ja Ateenaan. Kokonaan uusia reittejä ovat  pääsiäisestä lähtien avattavat lennot Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta Barcelonaan, lennot Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Larnacaan, lennot Kööpenhaminasta ja Oslosta Haniaan sekä lennot Oslosta Faroon.

Vaikka matkustusrajoitukset ovat edelleen tiukkoja pandemian seurauksena toivoo SAS rokotusmäärien kasvun helpottavan tilannetta.

SAS lisääkin kapasiteettiaan myös kaikilla kotimaan reiteillään sekä Pohjoismaihin ja Pohjois-Euroopan suurkaupunkeihin varmistaakseen kysynnän kasvun luoman kapasiteettitarpeen niin liike- kuin vapaa-ajanmatkailussa.

SAS mahdollistaa matkustajilleen pandemian aikana joustavat matkustusehdot, joiden mukaan kansainvälisen lennon varauksen voi perua vielä viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Tässä tapauksessa matkustaja saa SAS Voucherin, jota voi käyttää maksuna lentolippuun mihin tahansa SAS:n verkoston kohteeseen.

Kotimaan lentojensa osalta Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa SAS Go Flex -lippuluokassa lentoa voi muuttaa vielä tuntia ennen lähtöä. SAS Plus -liput ovat puolestaan sekä muutettavia ja kuuluvat takaisinmaksun piiriin. SAS kanavien kautta lippunsa ostaneilla luvataan rahat takaisin 24 tunnin sisällä matkan peruutuksesta ehtojen mukaisesti.