Suomen Ilmailukauppa avasi ovensa

ilmailukauppa_logoSuomen Ilmailukauppa Oy avasi myymälänsä ensimmäistä kertaa lauantaina 1. joulukuuta. Samalla aukesi nettikauppa. Yritys jatkaa Suomen Ilmailuliiton SIL-Shopin perinteitä. Entiset työntekijät toimivat nyt yrittäjinä.

SIL-Shop on vastaisuudessa Suomen Ilmailukaupan rekisteröity aputoiminimi. Myymälä sijaitsee toistaiseksi Helsinki-Malmin lentoasemalla Ilmailuliiton toimitilojen yhteydessä.

Ilmailukauppa kertoo olevansa niin ilmailijoiden, lennokkiharrastajien kuin askartelijoiden monipuolinen kauppa. Ilmailijoille se tarjoaa mm. laajan ilmailukarttavalikoiman, kirjallisuutta, lentopäiväkirjoja jne.

Lennokkiharrastajat löytävät edelleen ikään ja kokemukseen katsomatta ratkaisuja lennokin saamiseksi taivaalle. Lajin sähköistyminen näkyy valikoimassa. Radio-ohjauslaitteiden ja vastaanottimien ohella LiPo-akut, säätimet ja harjattomat sähkömoottorit ovat nykypäivää.

Ilmailukauppa jatkaa SIL-Shopin perinnettä myymällä rakennusarjojen lisäksi myös "pitkää tavaraa". Valikoimasta löytyy niin hiilikuitua, balsaa, rimoja, putkia, päällystysmateriaaleja kuin pikkunippeleitä sekä kaikkea muuta mahdollista rakentelussa tarvittavaa. Monia materiaaleja voi hyödyntää myös muihin kohteisiin kuin lennokkeihin.

 

Suomen Ilmailukaupan verkkokauppa

Lue myös: