TUI nimesi uuden Boeing 737 MAX 8 -koneensa Kittiläksi - kummina Joulupukki

TUI_7378_kittila_PasiSalminen_comKansainvälinen matkailujätti TUI Group on antanut uudelle Boeing 737 MAX 8 -koneellensa nimen Kittilä. Nimeämisseremonia järjestettiin tänään Kittilän lentokentällä, jossa eletään parhaillaan joulu-chartereiden kiivainta kautta. Koneen kummina toimi luonnollisesti Joulupukki.

TUI Group kuljettaa vuosittain 27 miljoonaa matkustajaa noin 180 kohteeseen. Yhtiö on päättänyt nimetä uudet koneensa kohteidensa mukaan ja nyt oli vuorossa Lappi ja Kittilä.

TUI_7378_kittila_2_PasiSalminenKoska Lappiin lennetään nimenomaan katsomaan talvea ja Joulupukkia, molemmat oli otettu mukaan koneen nimeämisseremoniiaan. Pukki ei rikkonut shampanjapulloa koneen kylkeen vaan valutti lunta nimen yli.

TUI Groupilla on tilauksessa kaikkiaan 72 uuden sukupolven polttoainetehokasta Boeing 737 MAX 8 -matkustajakonetta. Nyt Kittilä-nimen saanut G-TUMA on neljäs käyttöönotettu MAX 8.

Yhtiöllä on vieläkin uudempi 737 MAX 8 -kone G-TUMB. Se puolestaan toi sunnuntaina 16. joulukuuta jouluturisteja Rovaniemelle. T.T.