Turkka Kuusisto aloitti Finnairin toimitusjohtajana 24. huhtikuuta 2024

Turkka Kuusisto 11012024Finnairin uusi toimitusjohtaja Turkka Kuusisto otti vastuun lentoyhtiön toimitusjohtajana 24. huhtikuuta 2024. Kuusisto vahvisti asian Lentoposti.fi:lle. Aiemmin Finnair oli kertonut Kuusiston aloittavan tehtävässä viimeistään heinäkuussa 2024.

Turkka Kuusisto oli vaihtanut taustakuvan sekä tittelin viestipalvelu X:ään, josta tiedusteltaessa hän vahvisti aloittaneensa työt Finnairin toimitusjohtajan tehtävissä 24. huhtikuuta 2024. Turkka Kuusiston löytää X:stä tunnisteella @KuusistoTurkka.

Finnair_tails_2024_1Kuusisto saa vastuulleen suomalaisen lentoyhtiön, jonka reittiverkostossa on 15 kaukokohdetta ja lähes 70 kohdetta Euroopassa. Parhaillaan Finnairin valmistautuu uuden toimitusjohtajan johdolla koko henkilöstönsä voimin vuoden vilkkaimpaan matkustuskauteen.

Finnairilla aloittanut Kuusisto on aiemmin toiminut Posti Groupin toimitusjohtajana sekä muissa vaativissa johtotehtävissä Posti Groupissa ja Lindorff Groupissa. Kuusistolla on kokemusta myös Kronström Oy Ma-Kronin toimitusjohtajana sekä konsulttina Accenturella ja Bonito Oy:llä.

Lue myös: