Ville Haapasaaresta Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi johtaja

Finavia selkiytti toimintaansa uudistamalla johtamisjärjestelmänsä maaliskuussa ja kertoi etsivänsä uutta johtajaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ville Haapasaari on nimitetty 1.7. alkaen Helsinki-Vantaan lentoaseman johtajaksi ja Finavian johtoryhmän jäseneksi. Haapasaari siirtyy Finaviaan Finnlines Oyj:stä. Lisäksi Finavian johtajiksi ja johtoryhmän jäseniksi nimettiin Anne Gullstén ja Joni Sundelin.

 Helsinki-Vantaan nykyinen johtaja Juha-Pekka Pystynen siirtyy, maaliskuisen ilmoituksen mukaan, riskienhallinnasta, turvallisuudesta, laadusta ja valtionilmailusta vastaavaksi johtajaksi. Hän vastaa myös vastuualueensa viranomaisyhteistyön toteuttamisesta.  

Anne Gullstén on nimitetty 1.5. alkaen johtajaksi ja Finavian johtoryhmän jäseneksi, joka vastaa ja kehittää lentomatkustajille tarjottavien palveluiden liiketoimintaa. Gullstén siirtyy Finavian palvelukseen K. Hartwall Invest Oy:stä. Kaupallisen liiketoiminnan johtaja Sari Saari on nimitetty 19.3. Finavian hankintajohtajaksi.

Joni Sundelin on nimitetty 7.5. alkaen johtajaksi ja Finavian johtoryhmän jäseneksi, joka vastaa ja kehittää maakuntien lentoasemaverkoston toimintaa. Sundelin siirtyy Finaviaan Itella Logisticsista.