Wolt aloitti ruokakuljetukset Helsinki-Vantaan ravintoloista - lentoasemalla myös pizza-automaatti

HEL_pizza_1Wolt kuljettaa ruoka-annoksia nykyisin myös Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulan ravintoloista. Lennolta saapuva matkustaja voi tilata annoksen Woltin sovelluksella myös noudettavaksi. Lentoaseman valikoima on kasvanut myös napolilaisilla artesaanipizzoilla, joita voi ostaa pizza-automaatista.

FoodHall_1Woltin kautta asiakkaat voivat tilata ruoka-annoksia Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulan ravintoloista.  Sopimuksen piirissä ovat ensivaiheessa Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King ja Subway.

Tuloaulan ja Food Hallin tarjonnan lisäksi Kehäradan juna-asemalta lentoasemalle johtavaan aulaan on tuotu myös pizza-automaatti. Kyseessä on tiettävästi Pohjoismaiden ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva napolilainen arteesanipizza-automaatti.

FoodHall_2Automaatista luvataan valmis pizza kolmessa minuutissa ja se on käytössä 24/7/365 -periaatteella. Tavoitteena on siis laajentaa ja monipuolistaa 
lentoaseman palveluita ympärivuorokautisiksi.

Automaatin kielivalikoima on ainakin toistaiseksi suppea, sillä se palvelee englanniksi tai italiaksi. Vaihtoehtoina on salami ja margherita-pizzat. Hinnat ovat vastaavasti 12,90 euroa ja 10,90 euroa.