Air Baltic ja Etihad Airways laajentavat codeshare-yhteistyötä

q800_2_airbalticAir Baltic on laajentanut codeshare-sopimustaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallisen lentoyhtiön Etihad Airwaysin kanssa reiteille Amsterdamista, Bryssellistä, Frankfurtista, Münchenistä ja Zürichistä Abu Dhabiin ja Riikaan.

Valtioviranomaisten hyväksynnät saatuaan äskettäin lisätyt codeshare-reitit tarkoittavat, että Air Baltic ja Etihad Airways tarjoavat 37 meno-paluuyhteyslentoa viikossa Riian ja Abu Dhabin välillä molempien lentoyhtiöiden käyttäessä omia BT- ja EY-lentoyhtiökoodeja lennoillaan näihin kaupunkeihin. Codeshare-lennot yhdistävät Abu Dhabin ja Riian Zürichiin alkavat 1. kesäkuuta 2014

Air Baltic käyttää jo BT-lentoyhtiökoodiaan Etihad Airwaysin lennoilla Abu Dhabin ja Muscatin välillä ja Etihad Airways käyttää tällä hetkellä EY-lentoyhtiökoodiaan Air Balticin jatkolennoilla Riiasta 10 Pohjois-Euroopan kaupunkiin. Näihin kuuluvat: Bergen, Billund, Kööpenhamina, Helsinki, Oslo, Stavanger, Tallinna, Turku ja Vilna.

Valtioviranomaisten hyväksynnät saatuaan Etihad Airways suunnittelee käyttävänsä EY-lentokoodiaan Air Balticin lennoilla Riiasta Kiovaan, Tbilisiin, Palangaan ja Göteborgiin.