Air Berlin avasi Berliini-Madrid -reitin

AirBerlin_MAD_avausAir Berlinin ensilento Berliinin Tegelin lentoasemalta Madridiin sai onnistuneen aloituksen, kun yli 130 matkustajaa ja median edustajaa juhlivat D-ABMG -koneella lennettävää ensimmäistä lentoa Madridiin 25. helmikuuta. Yhteys tarjoaa pohjoismaisille matkustajille uudenlaisen vaihtoehdon Espanjaan.

Air Berlin tulee lentämään reitin päivittäin Boeing 737-800 -koneella vahvistaen uudella nonstop-lennollaan sekä asemaansa Saksan pääkaupungissa että läsnäoloaan yhdellä Espanjan tuottoiimmista markkinoista.

”Air Berlin on ainoa lentoyhtiö, joka lentää välilaskutta ja päivittäin Madridista Berliinin Tegelin lentoasemalle. Uusi yhteytemme osoittaa, että aiomme vastaisuudessakin investoida strategisesti tärkeisiin Espanjan markkinoihin", Otto Gergye Air Berlinin Senior Vice President Scheduled Services.

"Uusi reittimme noudattaa myös verkostostrategiaamme: uuden reitin saumaton liittäminen Berliinin keskuslentoaseman aikatauluun tarjoaa ulkomaisille matkustajille erinomaiset jatkomahdollisuudet airberlinin reittiverkostoon Pohjois- ja Itä-Euroopassa.“

airberlin_airbusAir Berlinillä on helppo jatkaa 16 eurooppalaiseen kohteeseen Madridista saavuttaessa. Kohteisiin lennetään Berliinin kautta. Uuden yhteyden myötä matkusvaja voi lentää kuusi kertaa viikossa Madridista Tukholmaan Berliinin kautta. Myös muut pohjoismaiset metropolit kuten Kööpenhamina, Göteborg, Helsinki ja Oslo ovat Berliinin kautta hyvin saavutettavissa optimoitujen jatkoyhteyksien ansiosta.

Air Berlin toimii Madridin lentokentällä uudenaikaisessa oneworldin terminaalissa neljä, jota käyttävät myös oneworld-allianssiin kuuluvat lentoyhtiöt Iberia ja British Airways. Välilaskuton lento nousee päivittäin Tegelin kentältä klo 8.50 ja laskeutuu klo 12.00 Madridiin Barajasin kentälle. Paluulento Madridista lähtee klo 13.15 ja laskeutuu Berliiniin klo 16.15.