AirBaltic avaa kaukoreitin Riiasta Abu Dhabiin uudella CS300-koneella

CS300_laskuAirBaltic avaa yhdessä Etihad Airwaysin kanssa kaukoreitin Latvian Riiasta Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Abu Dhabiin. Lennot operoidaan AirBalticin uudella Bombardier Cseries CS 300 -koneella.

AirBalticin Abu Dhabin reitti avataan 29. lokakuuta 2017 ja sitä lennetään CS300-koneella neljästi viikossa. Reitti avataan yhteistyössä Etihad Airwaysin kanssa. Lentoaika reitillä on noin 6 tuntia ja 15 minuuttia.

"Uuden Bombardier CS300-koneen myötä voimme lentää aiempaa pidempiä matkoja ja saavuttaa lentokenttiä, joille laivastomme ei aiemmin voinut lentää. Olemme iloisia yhdistäessämme Latvian ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat", sanoi AirBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

CS300_matkatavarahylly"Codeshare-yhteistyömme Etihad Airwaysin kanssa tarjoaa jatkoyhteyksiä Abu Dhabin kautta Australiaan, Aasiaan, Afrikkaan ja Lähi-Itään sekä tarjoaa uusia matkailumahdollisuuksia Abu Dhabista Eurooppaan ja Skandinaviaan", jatkoi Gauss.

AirBaltic vastaanotti ensimmäisen uuden Bombardier C series CS300 -koneen valmistajalta marraskuussa 2016.

Nykyisin niitä on yhtiön laivastossa jo kaksi. Seuraavat kuusi CS300-konetta liittyvät laivastoon kesään 2017 mennessä. Loput tilatuista toimitetaan niin, että kuusi konetta saapuu vuonna 2018 ja loput kuusi vuonna 2019.

Lue myös: