Angry Birds-myymälä avattiin Helsinki-Vantaalle

EFHK_AngryBirds_1Helsinki-Vantaan lentoasemalle on avattu maailman ensimmäinen Angry Birds-lentokenttämyymälä. Suomessa ja maailmalla ilmiöksi muodostuneen Angry Birds -pelin oheistuotteita voi nyt ostaa Helsinki-Vantaan kaukolentoterminaalista porttialueella 32-40.

- Finavian tavoitteena on vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa Pohjois-Euroopan johtavana vaihtolentoasemana Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Olemme sitoutuneita siihen, että tarjoamme matkustajillemme sujuvan ja miellyttävän palvelukokemuksen lentoasemallamme. Kiinnostavat ja ajankohtaiset palvelut, joista uusi Angry Birds -myymälä on hyvä esimerkki, ovat tärkeitä tekijöitä palveluympäristön kehittämisessä, toteaa kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Jukka Isomäki Finaviasta.

EFHK_AngryBirds_2Myymälä on suunniteltu varta vasten Helsinki-Vantaan lentoasemalle sopivaksi paitsi visuaalisesti ja rakenteellisesti, myös äänimaailmaltaan.

- Tarkkakuuloisimmat asiakkaat tunnistavat Angry Birds -pelimaailmasta tuttuja ääniteemoja. Tavoitteemme on viihdyttää ja vastata faniemme kysyntään ympäri maailman. Kehitys ei jää tähän, sillä tulemme avaamaan lisää elämyksellisiä lentokenttämyymälöitä, kertoo lisenssi- ja tuotemyynnistä vastaava Harri Koponen Rovio Entertainment Oy:stä.