Antti Kleemola Finnairin tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

AnttiKleemolaKTM Antti Kleemola on nimitetty Finnairin uudeksi tietohallintojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.6.2022 alkaen. Kleemola toimii tällä hetkellä Outokummun tietohallintojohtajana. Aiemmin Kleemola on toiminut digitaalisten palveluiden sekä IT-palveluiden johtotehtävissä muun muassa VR:llä, Vapossa ja Postissa.

”Sujuvat, asiakkaitten tarpeisiin vastaavat digitaaliset palvelut ovat olennainen osa modernia laatulentoyhtiötä ja niiden kehittäminen strategiamme ytimessä. Antilla on vahva kokemus niin datan hyödyntämisestä palveluiden kehittämisessä kuin IT- ja digitoimintojen valjastamisesta tiiviiksi osaksi liiketoimintaa. Toivotan Antin lämpimästi tervetulleeksi Finnairiin ja johtoryhmämme jäseneksi”, sanoo toimitusjohtaja Topi Manner.

”Lähes satavuotias Finnair on kotimaassaan ikoninen brändi, joka on kaikille tuttu. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan tiimeihin ja ihmisiin Finnairin digitaalisten ja IT-palveluiden takana ja suunnittelemaan ja toteuttamaan seuraavaa vaihetta yhdessä heidän ja Finnairin asiakkaiden kanssa", kommentoi Antti Kleemola nimistystään. MH