Atlantin yhteishanke toi Finnairille päivittäisen lisälennon Lontoon Heathrow’lle

DSC_1715Finnair lisää maaliskuun lopussa päivittäisten lentojen määrää Lontoon Heathrow’n kentälle neljästä viiteen. Uusi lento tarjoaa entistä paremmat yhteydet paitsi Lontooseen ja muihin Iso-Britannian ja Irlannin kohteisiin myös Pohjois-Amerikkaan.

Maaliskuun 30. päivästä alkaen lento AY995 lähtee Helsingistä 16.30 ja saapuu Lontooseen kolme tuntia myöhemmin, klo 17.30 paikallista aikaa. AY996 puolestaan lähtee Lontoosta 18.35 ja saapuu Helsinkiin klo 00:35 paikallista aikaa.

Uusi vuoro lennetään pääasiassa Finnairin uudella Airbus A321 Sharklet -koneella, joka toimii Heathrow’n tiukimpien melumääräysten rajoissa.

Pohjois-Amerikan lentojen kysynnän kasvu on näkynyt Finnairilla viime kesästä Finnairin liityttyä oneworld-kumppaniensa American Airlinesin, Iberian ja British Airwaysin yhteishankkeeseen.

Finnair_AA_1Yhteistyön myötä lennetään kaiken kaikkiaan jopa 102 päivittäistä edestakaista reittiä Pohjois-Amerikan ja Euroopan välillä 42 kentälle Atlantin molemmin puolin. Tämän lisäksi tarjolla on 163 jatkoyhteyttä Pohjois-Amerikassa ja 126 Euroopassa.

Helsingistä tuleville Lontoo on kätevä vaihtoasema, josta voi matkustaa yhdellä lipulla yli tusinaan Pohjois-Amerikan kohteeseen. Viiden päivittäisen lennon lisäksi Finnair tarjoaa päivittäin kaksi edestakaista codeshare-lentoa oneworld-kumppaninsa British Airwaysin kanssa.

“Lontoo on upea kaupunki, jonne on aina kysyntää, ja olemme hyvin iloisia voidessamme lisätä kapasiteettia hyvin menestyvälle Helsinki–Lontoo-reitille”, sanoo Finnairin resurssinhallinnasta vastaava johtaja Gregory Kaldahl.

”Uusi lento täydentää nykyistä aikatauluamme ja parantaa yhteyksiä sekä Lontooseen että Atlantin ylitse. Uusi lento tekee myös liikematkustamisen Lontooseen helpommaksi ja mahdollistaa edestakaisin liikematkan yhden päivän aikana.”

Lue myös: