Aviabulevardi rakentuu - lisää toimitilaa lentoaseman läheisyyteen

Aviapolis_1Skanska aloittaa uuden Aviabulevardi-toimistotalon rakentamisen Vantaalle Aviapolikseen Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömään läheisyyteen. Aviabulevardissa yhdistyy kaikki mitä kansainvälinen yritys voi kaivata. Sijainti takaa helpon liikkumisen niin Suomessa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin.

Aviabulevardin ensimmäinen vaihe sisältää noin 9 100 neliömetriä modernia vuokrattavaa toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Tavoitteena on toteuttaa Aviabulevardi LEED®-ympäristösertifikaattijärjestelmän vaatimusten puitteissa.

Skanska Commercial Development Finlandin investoinnin arvo on noin 22,8 miljoonaa euroa. Ensimmäiset toimijat pääsevät uuteen taloon vuonna 2016.

”Aviabulevardi on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä, jotka arvostavat moderneja tiloja sekä ainutlaatuista sijaintia lentokentän läheisyydessä uuden Kehäradan varrella”, sanoo Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen.

Aviapolis_2Aviabulevardi-toimistotalo rakennetaan aivan tulevan Kehäradan Aviapolis-aseman päälle, mikä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain muutaman minuutin päässä.

Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli. Toimistojen lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja.

Aviabulevardi on noin 150 000 ihmisen saavutettavissa junalla alle puolessa tunnissa huomioiden kohtuullinen kävely-/pyöräily- ja odotusaika.

Aviapolis-alue on kooltaan noin 42 neliökilometriä ja se kattaa Helsinki-Vantaan lentoaseman alueen, Tuusulanväylän vieressä sijaitsevat Veromiehen ja Koivuhaan alueet sekä Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston ja Ylästön asuinalueet.

Alueella toimii myös Suomen Ilmailumuseo, jolla on käynnissä iso laajennussuunnitelma.

Lue myös: