Blue1 avaa Kööpenhaminasta myös Ivaloon

Blue1_B717Blue1:n vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla siirtämällä liikenteensä painopistettä Pohjolaan. Tässä yhteydessä avautuu joulukuussa 2012 myös kauan kaivattu uusi reitti Kööpenhamina-Ivalo.

Tänä vuonna Blue1on jo avannut reitit Tukholmasta Poriin, Kokkolaan ja Ouluun sekä Kööpenhaminasta Ouluun ja Vaasaan ja kesäkuun alusta myös Lappeenrantaan. Lisäksi joulukuussa Blue1:n reittikarttaan on luvassa uuden Ivalon-reitin lisäksi neljä jo aiemmin ilmoitettua uutta reittiä Kittilään: Kööpenhaminasta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta.

Uusi Kööpenhamina-Ivalo -reitti jatkaa Blue1:n voimakasta panostusta Lapin liikenteeseen. Asiakkaat ovat jo pitkään toivoneet uusia vaihtoehtoja Lapin liikenteeseen ja nyt toive toteutuu. Yhteydet Euroopasta Kööpenhaminan kautta Ivaloon tarjoavat varteenotettavia ja kilpailukykyisiä vaihtoehtoja lentää Lappiin.

Blue1:n voimakas panostus Lapin liikenteeseen tarjoaa sesongin mukaan sopeutettuja aikatauluja, jotka yhtiön mukaan paremmin vastaavat asiakkaiden tarpeita ja säästävät aikaa ja rahaa.

Reittiuudistusten myötä Blue1:n markkinajohtajan asema Skandinavian liikenteessä on edelleen vahvistunut kilpailijoihin nähden niin markkinaosuudessa kuin kohteiden ja lähtöjen määrällä mitattuna.