Delta ostaa osuuden China Eastern Airlinesista

chinaeasternDelta ja China Eastern Airlines ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyön laajentamiseksi. Sopimus sisältää Deltan 450 miljoonan Yhdysvaltain dollarin investoinnnin yhteen Kiinan johtavista lentoyhtiöistä. Delta saa haltuunsa 3,55 prosentin osuuden China Easternistä.

Sopimus on merkittävä askel kohti suurempaa yhteistyötä ja kumppanuutta, joka mahdollistaa Deltan ja China Eastern Airlinesin tehokkaamman kilpailun reiteillä USA:n ja Kiinan välillä. Matkustajat saavat entistä enemmän vaihtoehtoja, jonka lisäksi yhtiöt investoivat yhdessä entistä parempaan matkustuskokemukseen.

Delta_A330_242_1

Viimeisen viiden vuoden aikana Delta on lähes viisinkertaistanut liikenteensä Kiinaan. Yhteistyö China Easternin kanssa vahvistaa jalansijaa ja sitoutumista Kiinan markkinoille. China Easternin kotikenttä on Shanghai, jonka kansainvälisessä Pudongin lentokentälllä Delta on siirtynyt China Easternin viereen terminaali 1:n käyttäjäksi.

Kiinalaisyhtiöön tehty 450 miljoonan dollarin investointi on vain osa yhteistyötä. Todellinen arvo tulee esiin yhteisen vision ja pitkän aikavälin toiminnankehityksen kautta toteutuvana yhteistyönä. Tarkoituksena on luoda maailmanluokan asiakaskeskeinen tuote, joka takaa menestyksen kasvavilla Yhdysvaltain ja Kiinan välisillä markkinoilla.