Eurowings lentää talvikaudella myös Stuttgartista Rovaniemelle - yhtiö lentää kymmentä reittiä Suomeen

Eurowings_A320Saksalainen lentoyhtiöjätti Lufthansa-konsernin lentoyhtiöt ovat julkistaneet talvikaudelle 2024/2025 merkittävästi uusia lentoyhteyksiä Pohjois-Suomeen. Nyt Eurowings julkisti talvikaudelle jo kymmenennen reitin Saksasta Suomeen, kun se aloittaa tammikuussa 2025 lennot vielä Stuttgartista Rovaniemelle.

Eurowings on lisännyt talvikaudelle vahvasti lentoja Suomeen ja nyt yhtiö on julkistanut reitin myös Stuttgartista Rovaniemelle. Luvassa on lentoja kahdesti viikossa 19. tammikuuta 2025 alkaen. Viimeiset lennot lennetään 2. maalikuuta 2025. Lentoja on tiistaisin ja sunnuntaisin. Eurowings lentää reittiä 180-paikkaisella Airbus A320 -kapearunkokoneella. Lentoaika on noin kolme tuntia ja 15 minuuttia.

Lufthansa-konsernin lentoyhtiöt näkyvät entistä laajemmin Pohjois-Suomen lentoasemilla, kun saksalaiseen lentoyhtiöjättiin kuuluvat lentoyhtiöt ovat julkistaneet lähes kilpaa useita uusia reittejä Lappiin. Lentoja operoivat Lufthansa, Eurowings, Edelweiss Air, Austrian Airlines sekä Discover Airlines.

Lufthansa lentää talvikaudella Frankfurtista Rovaniemelle, Edelweiss Air Zürichistä Kittilään, Rovaniemelle, Ivaloon ja Kuusamoon, Austrian Airlines Wienistä Kittilään ja Ivaloon sekä Discover Airlines Frankfurtista Kittilään.

Eurowings lentää talvikaudella 2024/2025 Suomeen myös reiteillä Hampuri-Kittilä, Hampuri-Rovaniemi, Düsseldorf-Kajaani, Düsseldorf-Rovaniemi, Düsseldorf-Ivalo, Düsseldorf-Kittilä, Düsseldorf-Kuusamo sekä Berliini-Rovaniemi ja Berliini-Helsinki-Vantaa.

Kaikkiaan Rovaniemeltä on talvikaudella 2024/2045 suora lentoyhteys yli 20 kohteeseen Euroopassa.

Lue myös: