Finavian Helsinki Airport -mobiilisovellus poistui käytöstä

Finavia_sign_2Finavia on poistanut käytöstä vuonna 2013 julkaistun Helsinki Airport -mobiilisovelluksen. Älypuhelimissa ja Apple Watcheissa toimineen sovelluksen käyttö on päättynyt ja sovelluksen tuki päättyy Finavian mukaan 17. helmikuuta 2021.

 

Finavia kertoo kehittävänsä muita digitaalisia palvelukanaviaan tuomalla niihin uusia toiminnallisuuksia yhtiön Finavia.fi -verkkosivuille. Tiedot Helsinki-Vantaan lennoista ja palveluista löytyvät keskitetysti verkkosivuilta ja käytöstä poistuneesta mobiilisovelluksesta on ohjaus suoraan verkkosivun osoitteeseen.

Vuonna 2013 Teleforum ry ja Teknologiateollisuus palkitsivat Finavian parhaaksi mobiilia palveluissaan hyödyntäväksi toimijaksi omassa sarjassaan. Palkinto tuli Helsinki Airport -sovellukselle, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat yhteistyössä Finavia ja Futurice.

Mobiilisovellusta oli ladattu Googlen Play -kaupasta yli 100 000 kertaa ja arvonasaksi se oli saanut 3,4 tähteä. Apple Storessa annetuissa arvioissa sovellus oli saanu 1,9 tähteä.

Lue myös: