Finnair aloittaa yhteistyön ruotsalaisen Braathens Regional Airlinesin kanssa

A330_tail_closeFinnair aloittaa yhteistyön ruotsalaisen Braathens Regional Airlinesin (BRA) kanssa. Yhteistyö Ruotsin sisäisiin lentoihin keskittyvän BRA:n kanssa käynnistyy toukokuun puolivälissä.

"Ruotsi on Finnairille tärkeä markkina, ja tämä yhteistyö laajentaa verkostoamme Ruotsissa ja antaa asiakkaillemme lisää mahdollisuuksia kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

"Nyt otimme ensimmäisen askeleen ja tarkoitus on jatkossa edelleen kehittää yhteistyötä asiakkaidemme hyödyksi".

Yhteistyön myötä Finnairin asiakkaat saavat Finnair Plus -pisteitä BRA:n lennoista Ruotsissa ja voivat myös käyttää pisteitään BRA:n lentoihin. Vastaavasti BRA:n asiakkaat voivat ansaita ja käyttää pisteitä Finnairin reiteillä.

"BRAn asiakkaille tämä tuo aivan uusia mahdollisuuksia psteiden käyttöön ja keräämiseen ja avaa portin Finnairin reittiverkostoon maailmalle Bromman kautta, ja näin vahvistaa tuotettamme", sanoo BRAn toimitusjohtaja Anders Ehrling.

BRA_reittikarttaBRA muodostettiin 29. helmikuuta 2016 yhdistämällä Sverigeflyg ja Malmö Aviation. Yhtiö on käynyt läpi IOSA-auditoinnin ja se operoi ATR72-500, SAAB 2000 ja SAAB 340 -koneilla Vuosittain yhtiö kuljettaa yli kaksi miljoonaa matkustajaa.

BRA keskittyy Ruotsin sisäisiin lentoihin, ja sen kotikenttänä on Tukholman Bromma. BRA:n muut kohteet Ruotsissa ovat Uumaja, Östersund, Sundsvall, Visby, Trollhättan, Göteborg, Växjö, Kalmar, Ronneby, Halmstad, Ängelholm ja Malmö. Bromman kautta BRA:n verkosto yhdistyy Finnairin lentoihin.

Finnairin lisäksi BRA tekee codeshare yhteistyötä Brussels Airlinesin kanssa lennoille Brommasta, Göteborgista ja Kööpenhaminasta Brysseliin.