Finnair: Muutokset lennoissa mahdollisia joulu-tammikuussa - syynä omikron ja flunssakausi

FIN_A320_runkoOmikron-koronavirusmuunnos ja käynnissä oleva normaali flunssakausi ovat aiheuttaneet lisääntyneitä sairauspoissaoloja, jotka vaikuttavat Finnairin ja sen kumppaneiden toimintaan. Finnair kertookin muutosten olevan mahdollisia lentoihin joulukuussa 2021 sekä tammikuussa 2022.

Koronaviruksen sekä flunssakauden vaikutukset näkyvät Finnairin lisäksi myös muissa lentoyhtiöissä ja lentokentillä eri puolilla maailmaa peruttuina lentoina. Finnairin liikenteeseen vaikuttavat myös talviolosuhteet. Finnair toteaakin muutoksien olevan mahdollisia yhtiön lentoihin joulu- ja tammikuussa 2021-2022. 

Finnair kertoo seuraavansa tilannetta tarkasti ja tekevänsä kaikkensa, jotta tilanne vaikuttaisi lentoihin mahdollisimman vähän.

Muutostapauksissa Finnair on asiakkaisiinsa yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Sen takia asiakkaiden tulee varmistaa ajantasaiset yhteystiedot. Ne näkyvät Finnairin varaus-sivun kautta ja päivityksen voi tehdä yhtiön verkkosivujen Sisu-chatbotin kautta.

Finnair pyrkii tekemään parhaansa etsiäkseen matkustajilleen vaihtoehtoisen lennon määränpäähän. Vaihtoehtoisia lentoja on kuitenkin ajoittain saatavilla rajoitetusti.