Finnair vuokraa lisäkapasiteettia - Jettime lentää kotimaassa ja Euroopassa elokuun lopulle

Jettime_OYJTYFinnair paikkaa konevajettaan vuokraamalla lisäkapasiteettia tanskalaiselta Jettimelta. Tarpeen ilmetessä vuokrattavalla Boeing 737-700 -koneella lennetään Finnairin kotimaan ja Euroopan lentoja. Jettime on useasti aiemminkin lentänyt Finnairin lentoja.

Finnair vuokraa Jettimen Boeing B737-700 lentokoneen miehistöineen paikatakseen väliaikaista konevajetta kesän kiireisimpinä kuukausina. Lennoilla on mukana Jettimen miehistön lisäksi myös yksi Finnairin edustaja.

Vuokrakonetta käytetään tarpeen ilmetessä Finnairin kotimaan ja lähialueiden reiteillä 21. kesäkuuta - 31. elokuuta 2018 välisenä aikana.

Finnair pyrkii lähettämään tiedon muutoksesta asiakkailleen. Reittiä operoiva lentoyhtiö voi Finnairin mukaan vaihtua lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuutta vaihtaa tai perua lento operoivan lentoyhtiön muutoksen vuoksi.

Jettime lensi Finnairin Euroopan ja kotimaan lentoja viimeksi vuoden 2018 maaliskuusta kesäkuun alkupuolelle. Finnairin lentoja operoi nykyisin Jettimen lisäksi myös liettualainen GetJet Airlines. Se lentää Airbus A320-koneella.

Lue myös: