Jet Time lentää Finnairin Euroopan lentoja maalis-kesäkuussa

Jettime_JTV_4Finnair käyttää osalla Berliinin, Budapestin ja Wienin reittejä maalis-kesäkuussa tanskalaisen Jet Timen konetta ja miehistöä ajalla 25.3.-7.6.2018. Syyksi Finnair kertoo huoltoaikataulujen muutoksen. Tanskalaisoperaattori on lentänyt Finnairin reiteillä aiemminkin.

Wetlease-sopimusella vuokrattava kone on 148-paikkainen Boeing B737-700. Myös lentojen miehistö tulee Jet Timeltä. Finnair vahvistaa matkustamomiehistöä yhdellä omalla miehistön jäsenenellään tukeakseen lennon asiakaspalvelua.

JetTimen operoimilla lennoilla palvelukonsepti on normaali Finnairin palvelukonsepti. Etukäteen varatut istuinpaikat saa vastaavasti myös Jet Timen koneesta.

Operoivan lentoyhtiön muutoksesta johtuen Finnair tarjoaa mahdollisuuden muuttaa lentoja  Finnairin tai Norran operoimalle lennolle 1-2 päivän sisällä alkuperäisestä matkustuspäivästä paikkatilanteen salliessa. Myös uudelleenreititys jonkun muun oneworld-yhtiön lennolla on mahdollista paikkatilanteen salliessa. Varauksen voi myös perua, jolloin lipusta saa takaisinmaksun.

Jettime_JTV_1Edellisen kerran Finnair vuokrasi tanskalaisen Jet Timen tytäryhtiöltä Jettime A/S:ltä koneen miehistöineen joulukuussa 2017. Tuolloin kyseessä oli resurssivaje huoltotoiminnassa. Jettime on lentänyt Finnairille myös mm. kesällä 2016, kun Finnairin nykyisin kokonaan omistamalla lentoyhtiö Norralla oli resurssipulaa.