Finnairilla iso rooli suuressa kiinalaiselokuvassa - I Remember esittelee Suomea matkakohteena

OH-LWP_170620Finnair esittelee Suomea kiinalaisessa I Remember -elokuvassa yhteistyössä tuotantoyhtiö CMC Picturesin kanssa. Yhteistyön odotetaan tuovan Suomeen entistä enemmän turisteja ympäri vuoden. Hankkeessa ovat mukana myös Business Finland, Visit Finland ja Helsinki Marketing.

IRememberRomanttisessa Zhou Nanin ohjaamassa I Remember -elokuvassa esitellään Suomea kiinnostavana matkakohteena kiinalaisille. Elokuvaa tähdittävät Angelababy eli Yang Ying ja Lee Hongchi, jotka ovat lähteneet loppuvuodesta matkalle Suomeen.

Elokuvassa esitellään Lappia, Helsinkiä sekä lentoyhtiö Finnairia, jonka matkustamo ja lentokoneen lähtökiito Helsinki-Vantaalla ovat mukana kohtauksissa. Luonnollisesti mukana ovat myös revontulet Lapin taivaalla sekä joulupukki.

Elokuva esittelee ja pitää Suomea pinnalla koronapandemiankin aikana. Finnairin mukaan elokuvaa tullaan esittämään Kiinassa todella laajasti.

CMC Picturesin I Remember -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa 24. joulukuuta alkaen. Singaporessa elokuvan ensi-ilta on 31. joulukuuta lähtien.