Finnairin henkilöstöjohtaja Eija Hakakari siirtyy Yleisradion palvelukseen

eijahakakari_ruukkiFinnairin henkilöstöjohtaja Eija Hakakari on päättänyt jättää Finnairin 30.9.2019 siirtyäkseen Yleisradion henkilöstöjohtajaksi.

”Haluan esittää lämpimät kiitokset Eijalle jo nyt siitä erinomaisesta työstä, jota hän on tehnyt Finnairin muutoksen eteen viime vuosien aikana. Finnairin yrityskulttuuri on uudistunut vahvasti ja osaltaan edesauttanut yhtiön käännettä ja sen tulevaisuuden rakentamista”, sanoo Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner.

”Toivotan Eijalle mitä parhainta menestystä hänen seuraavassakin tehtävässään.”

”On ollut hienoa osallistua yhteiseen kulttuurimatkaan, jonka Finnairissa olemme tehneet. Olemme panostaneet vahvasti henkilöstökokemukseen, mikä on näkynyt niin henkilöstön parantuneessa hyvinvoinnissa kuin asiakastyytyväisyydessäkin. Lentoliikenne on ihmisten välistä liiketoimintaa, jossa osaaminen ja asenne vaikuttavat tulokseen”, korostaa henkilöstöjohtaja Eija Hakakari.

”Jätän nyt tämän upean yhtiön, mutta koen, että näiden fantastisten muutosvuosien jälkeen nyt on uuden aika. Lämpimät kiitokset kaikille finnairilaisille yhteisestä matkastamme ja menestystä tuleville vuosille", päättää Hakakari.

Finnair on jo aloittanut uuden henkilöstöjohtajan rekrytoinnin.