Flybe avaa kesäreitin Gotlantiin

FlyBe_tailFlybe julkisti aikataulunsa kesälle ja syksylle 2013. Uutena kohteena Flybe avaa reitin Visbyhyn, kauniille Gotlannin saarelle. Yhtiö lentää Visbyn ja Helsingin välillä kesälomakaudella 20.6.-25.8.2013 välisenä aikana. Yhdensuuntaisten lentojen hinnat reilun tunnin kestävälle lennolle Gotlantiin alkavat 69 eurosta.

Visby on Ruotsin edustalla sijaitsevan saaren ainoa kaupunki ja Unescon maailmanperintökohde. Sieltä käsin on helppo tutustua Ruotsin aurinkoisimmaksi kutsutun saaren nähtävyyksiin. Rikas historia, upean valkoiset hiekkarannat ja runsaat harrastusmahdollisuudet tekevät Gotlannista erinomaisen lomakohteen kaikenikäisille matkustajille.

 ”Gotlanti on yksi Pohjoismaiden upeimmista kesäkohteista. Valkoisella hiekalla turkoosin meren rannalla istuessa tai vanhan kaupungin pieniä mukulakivikatuja kävellessä unohtaa täysin olevansa pohjoisilla leveysasteilla. Saari on jo pitkään kuulunut Pohjoismaiden suosituimpiin kesäkohteisiin, mutta se on silti vielä hieman tuntemattomampi suomalaisille matkailijoille johtuen oletettavasti aikaisempien kesien vähäisistä ja kalliista kulkuyhteyksistä”, kommentoi Flyben kaupallinen johtaja Fred Kochak.

Lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta torstaisin 08.25 ja saapuvat Visbyhyn kello 08.50. Sunnuntain lennot lähtevät kello 14.45 ja laskeutuvat Visbyhyn 15.10.

Paluulennot Visbystä lähtevät torstaisin kello 09.15 saapuen Helsinki-Vantaalle 11.40. Sunnuntai paluun lähtöaika on kello 11.40 ja saapumisaika 18.00.