Helsinki-Vantaalla tarjolla ekologista designia

EFHK_Globe_HopeHelsinki-Vantaan uusin pop-up-myymälä on ekologisista, eettisistä ja esteettisistä tuotteistaan tunnettu Globe Hope.

Globe Hopen kierrätysmateriaaleista valmistetuissa tuotteissa yhdistyy oivaltavalla tavalla design ja ympäristöystävällisyys.

Mielenkiintoisimpia tuotteita ovat armeijan säkeistä ja telttakankaista valmistetut laukut, penaalit ja tyylikkäät vaatteet. Globe Hopen lapasissa on hauska reikä etusormelle, jotta tekstiviestin naputtelu paukkupakkasillakin.

Käytöstä poistetut mainosmateriaalit muuntuvat Globe Hopessa designiksi. Esimerkiksi Olympiastadionin tornin mainoshupusta valmistetut tietokonesuojat ja-laukut ovat lentoaseman myymälän erikoisuus.

– Piirilevyistä, LP-levyistä, vetoketjuista sekä tietokoneen näppäimistä valmistamme koruja, avaimenperiä sekä magneetteja, kertoo yrityksen perustaja Seija Lukkala.

Suositun Globe Hopen tuotteita löytyy myös Finnairin tax-freestä portilta 28, jossa on pop-up-myymälää hieman suppeampi valikoima. Hauska matkamuisto on esimerkiksi Finnairin lentohenkilökunnan vanhoista virkapuvuista ja lentokoneen turvavöistä valmistetut tuotteet.

Globe Hope on myös palkittu useasti työstään ekologisen muodin ja muotoilun maailmassa. Tuotteita myydään ympäri Eurooppaa sekä Japanissa.

Globe Hope-sivusto