Helsinki-Vantaalle uusi lentoasemajohtaja - Ulla Lettijeff aloittaa helmikuussa 2020

Ulla_LettijeffUlla Lettijeff aloittaa Helsinki-Vantaan lentoaseman johtajana helmikuussa 2020. Finavia haki päälentoasemalleen uutta johtajaa ainakin marraskuun alusta 2019 lähtien. Väliaikaisena lentoasemajohtajana toimii Lettijeffin aloittamiseen saakka Heikki Koski.

Finavia nimitti  Helsinki-Vantaan lentoaseman uudeksi johtajaksi ja Finavian johtoryhmän jäseneksi Ulla Lettijeffin. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 6. helmikuuta 2020. Finavian aiemman lentoasemanjohtajan siirtymisestä uusiin tehtäviin ja Heikki Kosken nimittämisestä väliaikaiseksi johtajaksi kertoi ensimmäisenä Lentoposti.fi.

Ulla Lettijeff on tehnyt pitkän uran Fiskars Groupissa eri johtotehtävissä, jossa hän on viimeksi vetänyt Living-liiketoimintayksikköä  ja ollut johtoryhmän jäsen tammikuusta 2018 lähtien. Fiskarsilla Lettijeff työskenteli vuodesta 2014 elokuuhun 2019 saakka. Tuolloin hänen kerrottiin etsivän uusia haasteita Fiskarsin ulkopuolelta.

Ennen Fiskarsia Lettijeff on työskennellyt useissa tehtävissä Nokialla, muun muassa Nokia Networksin Espoon tehtaan johtajana. Lettijef on ollut mukana toteuttamassa myös kansainvälisiä investointihankkeita. 

"Lettijeffillä on vahvaa osaamista kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta, ja näkemystä sekä yritysasiakkaiden että kuluttajien palvelukokemuksen kehittämisestä. Uskon, että Lettijeffin johdolla pystymme vahvistamaan Helsinki-Vantaan kansainvälistä asemaa entisestään ja viemään mittavan investointiohjelmamme maaliin", sanoo Finavian toimitusjohtaja Kimmo Mäki.

"On hienoa päästä mukaan kehittämään Euroopan parhaimmistoon kuuluvaa lentoasemaa ja jatkamaan Helsinki-Vantaan uudistamista ja palvelutarjonnan laajentamista. Odotan innolla, että voin yhdessä tiimini ja kumppaneidemme kanssa edelleen vahvistaa lentoaseman hyvää matkustuskokemusta ja sujuvaa lentomatkustusta", sanoo tuleva lentoasemajohtaja Ulla Lettijeff.

Helsinki-Vantaan vt. lentoasemanjohtajana ja Finavian väliaikaisena johtoryhmän jäsenenä toimii 5. helmikuuta asti Vice President Heikki Koski.

Lue myös: