Jääkiekon MM-kisakatsomo avautuu Helsinki-Vantaalla

HK_Hockey_2Helsinki-Vantaan lentoasemalla on lentoa odottaessa mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä kaikkia Suomen pelejä 4.-20. toukokuuta jääkiekon MM-kisoissa. Kakkosterminaalin portille 27 on rakennettu kisakatsomo, joka on auki 24/7. Sen tarjoaa Nike, joka on samaan yhteyteen perustanut Suomen, Ruotsin ja Venäjän joukkueiden fanitavaraa tarjoavan pop-up -myymälän.

HK_Hockey_1Kisakatsomossa näytetään myös muita kuin Suomen pelejä. Canal+ toimii ohjelman välittäjänä.

Porttien 28 ja 29 kohdalla toisessa kerroksessa sijaitsevassa uudessa O'Learys Sport Barissa on peräti 37 screeniä. MM-pelit näytetään myös niiltä. Lisäksi ravintolan kabinetissa on Suomen joukkueen vaiheita esitteleviä valokuvia. Tarjolla on myös mahdollisuus pelata pöytälätkää.

MM-jääkiekkoviihdykkeen tarjoaminen ja urheilumielisten matkustajien huomioiminen on osa Finavian tavoitetta parantaa asiakaskokemusta ja lentoaseman palveluita sekä kehittää Helsinki-Vantaasta suosituin vaihtokenttä Euroopan ja Aasian välillä.

”Helsinki-Vantaan pärjäämisellä kansainvälisessä kilpailussa on suuri merkitys siihen, millaisia lentoyhteyksiä Suomesta ja Suomeen on tarjolla”, sanoo lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen Finaviasta.

HK_Hockey_3

 HK_Hockey_4