Lentoposti.fi toivottaa lukijoilleen Iloista Joulua

IMG_20191222_213934Lentoposti.fi kiittää lukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Iloista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2020!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Lentoposti.fi:n lukijoille, yhteistyökumppaneille sekä erityisesti lukijamääriä lisääville retwiittaajille, Facebook-tykkääjille, linkkien jakajille, uutisvinkkaajille sekä lukuisille palautteen antajille.

Joulupukki_2019_1Vuoden 2020 aikana pyrimme jo perinteisesti tarjoamaan kattavan uutistarjonnan sekä  toimimaan asiantuntevana ilmailualan tapahtumien uutisoijana Suomessa.

Lentoposti-hanke tuli kuluneen vuoden aikana jo komeaan kymmenen vuoden ikään ja jatkaa ilmailu-uutisoinnin saralla vahvasti eteenpäin.

Jos haluat voit jakaa tämän juttumme Facebookin kommentteihin tai Twitteriin sekä kertoa, milloin aloit seuraamaan Lentoposti.fi:tä ja mistä kuulit olemassaolostamme.

Lentoposti.fi:n uutisvirtaa, blogeja ja artikkeleita voit seurata sivustomme lisäksi reaaliaikaisesti myös Twitterissä @lentopostifi ja Lentoposti.fi Facebook -seinällä.

Lepo10v_logo_small