Lentoposti.fi toivottaa lukijoilleen iloista joulua

Joulupukki_2022_koristeLentoposti.fi kiittää lukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Iloista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Lentoposti.fi:n lukijoille, yhteistyökumppaneille sekä erityisesti lukijamääriä kasvattaville retwiittaajille, Facebook-tykkääjille, linkkien jakajille, uutisvinkkaajille sekä lukuisille palautteen antajille.

Joulupukki_2022_3Vuoden 2023 aikana pyrimme jo perinteisesti tarjoamaan kattavan uutistarjonnan sekä toimimaan asiantuntevana ilmailualan tapahtumien uutisoijana Suomessa. Vuosi sitten esitimme joulutervehdyksen yhteydessä toiveen lentoliikenteen elpymisestä, joka on jo hyvässä vauhdissa.

Kasvun elpyminen on jo näkynyt positiivisesti myös ilmailu-uutisista kiinnostuneiden määrässä. Tämän vuoden lopussa toivomme rauhaa, joka taas osaltaan mahdollistaisi lentoliikenteen kasvun, sekä investoinnit vastuullisemman lentoliikenteen toteuttamiseksi.

Lentoposti.fi:n uutisvirtaa, blogeja ja artikkeleita voit seurata sivustomme lisäksi reaaliaikaisesti myös Twitterissä @lentopostifi ja Lentoposti.fi Facebook -seinällä. Etusivullamme näkyy aina kaikki ajankohtainen sisältö eli uutisten lisäksi myös tuoreimmat artikkelit ja blogit mukaan lukien.

Lue myös: