Lufthansa aloitti Helsinki-Berliini -lennot Tegelin kentälle

Lufthansan ensimmäinen suora lento Helsingistä Berliiniin nousi tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sen piti alunperin suuntautua uudelle Berlin Brandenburg -lentoasemalle, mutta kentän avaaminen on siirtynyt ensi vuoden maaliskuulle. Nyt kohteena on Tegel Berlinissä. Päivittäinen lento lennetään Airbus 319 -koneella, jossa on sekä Business- että Economy-luokan paikkoja.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota ensimmäistä kertaa Helsingistä suoran lennon Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvaan Berliiniin”, kertoo Lufthansan Suomen maajohtaja Marek Kuchta.

“Uusien lentojen myynti on alkanut erinomaisesti. Berliini kiinnostaa suomalaisia liike- ja lomamatkailijoita. Olemme tyytyväisiä, että voimme parantaa tarjontaamme heille. Edullisin yhdensuuntainen lentomme Berliiniin maksaa vain 49 euroa. Hinta yhdistettynä laadukkaaseen palveluumme on erittäin houkutteleva yhdistelmä matkustajille.”

Lippuja alkaen 49 euron hintaan on saatavilla 6.6.–12.6. välisenä aikana. Matkustusaika näille lipuille on syyskuusta 2012 alkaen.

Lufthansa aloitti tänään historiansa suurimman laajennusohjelman Berliinissä. Lufthansalla on 39 suoraa Berliinin yhteyttä. Berlin Brandenburgin avautumisen viivästyessä viisitoista Airbus A319- ja A320-konetta sijoitetaan Tegelin kentälle. Laajennusohjelman arvo on yli 60 miljoonaa euroa.

Berliinistä lähtevillä matkustajilla on tulevaisuudessa mahdollisuus valita suorat lennot 50 eri kaupunkiin Euroopassa ja Välimeren eteläpuolisissa maissa, kun mukaan luetaan Lufthansa Groupin ja Star Alliance -kumppaneiden kaikki kohteet.

Lufthansan matkustajille on tarjolla myös etuja paikan päällä Berliinissä. Lufthansan tarkastuskorttia (boarding pass) näyttämällä saa alennusta lukuisista Berliinin ravintoloista, nähtävyyksistä, kaupoista ja kylpylöistä. Kausittain vaihtelevien tarjousten avulla pääsee nauttimaan Berliinin viimeisimmistä trendeistä alennettuun hintaan. Lufthansa tarjoaa myös vinkkejä siihen, mikä on pinnalla Berliinissä ja mitä kaikkea kaupungista löytyy suosituimpien turistialueiden ulkopuoleltakin.

Lue myös: