Lufthansa lisää lentoja Suomesta ja Ruotsista

Lufthansan Skandinavian, Suomen ja Baltian maajohtaja Harro Julius PetersenLufthansa aloittaa uudet suorat reittilennot Suomesta ja Ruotsista Düsseldorfiin. Euroopan johtava lentoyhtiö Lufthansa tarjoaa 25.3.2012 alkaen Helsingistä päivittäiset lennot ja Göteborgista lennot viitenä päivänä viikossa Düsseldorfiin, joka on yksi tärkeimmistä Lufthansan lentoliikenteen solmukohdista.

"Olemme tyytyväisiä voidessamme edelleen laajentaa reittiverkkoamme lennoilla Helsingistä ja Göteborgista. Tiedotimme äskettäin suorista Berliinin lennoista, jotka alkavat Tukholmasta ja Helsingistä kesäkuussa 2012. Nämä nyt julkaisemamme lentoreitit korostavat sekä Suomen että Ruotsin merkitystä Lufthansalle, sillä matkustajamäärämme ovat kasvaneet tällä alueella merkittävästi", kertoo Lufthansan Skandinavian, Suomen ja Baltian johtaja Harro Julius Petersen.

"Uudet lennot Düsseldorfiin täydentävät sopivasti Frankfurtin ja Münchenin reittejä, joten voimme palvella entistä paremmin ja joustavammin Suomesta Saksaan matkustavia tai maailman eri puolille jatkolennoille suuntaavia asiakkaitamme", hän lisää.

Uusi päivittäinen Helsinki–Düsseldorf-reitti lennetään Boeing 737-500-koneella , jossa on sekä Business- että Economy-luokan paikkoja. Osa lennoista operoidaan Eurowingsin Bombardier CRJ900-koneella. Lufthansalla tulee olemaan kymmenen päivittäistä Helsingistä lähtevää lentoa kesästä 2012 alkaen. Göteborg–Düsseldorf-reitti lennetään viidesti viikossa Bombardier CRJ900 -koneella, jossa on Business- ja Economy-luokat. Lufthansa tarjoaa jopa kaksitoista lentoa päivässä Göteborgista Saksaan.

Düsseldorfin lentokentältä jatkolennoille suuntaavilla Lufthansan matkustajilla on mahdollisuus tehdä lähtöselvitys lyhimmillään 35 minuuttia ennen Lufthansan jatkolennon lähtöä. Düsseldorfin lentokentällä on myös ajateltu matkustajien mukavuutta lentojen välillä sijoittamalla First Class check-in -alueelle modernit Senator- ja Business Class -lounget.

Rein–Ruhr-metropolialueen keskus Düsseldorf on väkiluvultaan Saksan suurimpia kaupunkeja, ja se tunnetaan kansainvälisenä liike-elämän ja finanssialan keskuksena. Useiden maailman johtavien muoti-, tietoliikenne- ja mainosalan yritysten pääkonttorit sijaitsevat Düsseldorfissa. Lisäksi lähes viidennes maailman tärkeimmistä messuista järjestetään Düsseldorfin messukeskuksessa. Düsseldorf on paitsi liikematkakohde myös erittäin sopiva kaupunkikohde vapaa-ajan matkailuun. Vuosittain heinäkuussa Rein-joen rannalle pystytetään suuri huvipuisto, jossa joka vuosi käy yli 4,5 miljoonaa vierailijaa. Mercer-tutkimuslaitoksen elämänlaatua mittaavassa tutkimuksessa Düsseldorf luokiteltiin maailman kuudenneksi parhaaksi kaupungiksi vuonna 2009.

Lähdöt Helsingistä (päivittäin)    LH2971 Helsinki 11:15 – Düsseldorf 13:45
Lähdöt Düsseldorfista (päivittäin)   LH2970 Düsseldorf 08:15 – Helsinki 10:35

Lentoposti.fi -palvelu kertoi Lufthansan Helsinki-Düsseldorf reittiavauksesta jo aiemmin marraskuussa.