Lufthansa lisää yhteyksiä Iraniin - nyt avattiin München-Teheran -reitti

LH_A330_300Lufthansa tuo lisää tarjontaa Euroopan ja Iranin välisiin reittiyhteyksiin, kun se palasi kymmenen vuoden tauon jälkeen München-Teheran -reitille 4. heinäkuuta. Kolmesti viikossa lennettävää reittiä operoidaan Airbus A330-300 -koneella.

Iranin talouspakotteiden poistuminen on lisännyt liiketoimintamahdollisuuksia alueelle ja saanut lentoyhtiät lisäämään tarjontaansa erityisesti Teheraniin.

Lennot Münchenistä Teheraniin Imaami Khomeinin kansainväliselle lentokentälle (OIEE) lennetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja launtaisiin. Lähtöaika on illalla kello 22.10 ja perillä ollaan seuraavana päivänä kello 05.20. Paluulennot lähtevät Teheranista tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Lähtöaika on aamulla kello 06.55 ja Müncheniin saavutaan kello 09.30. Lentoaika Münchenistä Teheraniin on noin neljä tuntia ja 30 minuuttia.

Nyt avatun München-Teheran -reitin lisäksi Lufthansa lentää Iranin pääkaupunkiin Teheraniin päivittäin Boeing 747-400 -koneella Frankfurtista. Lisäksi konserniin kuuluva Austrian Airlines operoi Teheraniin Wienistä kahdesti viikossa Airbus A320 -koneella.

Lue myös: