Lufthansa säilyttää lentoyhteydet Euroopasta Yhdysvaltoihin - Kanadaan lennetään normaalisti

Lufthansa_A380_noseLufthansa-konserni ilmoittaa jatkavansa lentoyhteyksien tarjoamista Euroopan ja Yhdysvaltain välillä 13.3. puoliltaöin voimaan astuvan matkustuskiellon jälkeenkin. Lentoja Yhdysvaltoihin tarjotaan myöhemmin julkaistavan aikataulun mukaan 14.3. jälkeen Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä ja Belgiasta. Lennot Kanadaan jatkuvat normaalisti, mutta Intian osalta tilannearvio on edelleen kesken.

Huolimatta Yhdysvaltain hallinnon asettamasta matkustuskiellosta Lufthansa-konserni ei keskeytä lentojaan Yhdysvaltoihin. Niitä jatketaan poikkeusaikataululla myös 14. maaliskuuta jälkeen. Luvassa on lentoyhteyksiä Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä ja Belgiasta Yhdysvaltohin. Kohteita ovat Chicago, New Yorkin Newark ja Washington.

 Lufthansa-konsernin lentoyhtiöt jatkavat lentoja Frankfurtista Chicagoon ja Newarkiin, Zürichistä Chicagoon ja Newarkiin, Wienistä Chicagoon sekä Brysselistä Washingtoniin myös 14. maaliskuuta jälkeen.

Saksalaisjätti pyrkii näin säilyttämään lentoyhteydet Euroopan ja Yhdysvaltain välillä. Matkustajat pääsevät Lufthansan yhteistyökumppanin United Airlinesin reittiverkoston kautta kaikkiin kohteisiin Yhdysvalloissa. Poikkeusajan aikatauluja työstetään ja ne Lufthansa julkistaa myöhemmin.

 Kaikki muut Lufthansa-konsernin reitit Euroopasta Yhdysvaltoihin keskeytetään toistaiseksi eikä lentoja ole siis tarjolla Münchenistä, Düsseldorfista eikä Genevestä.

Talviaikataulukaudella Lufthansa-konserni tarjoaa normaalisti 313 lentoyhteyttä 21 kohteeseen Yhdysvalloissa. Kanadaan konsernin lentoyhtiöt operoivat edelleen normaalisti. Intian osalta tehdään vielä tilannearviota.

 Lue myös: