Matkavaluutanvaihto siirtyy verkkopalveluun

ChangeGroup_T2Matkailuliiketoiminnan tavoin verkkoon siirtyvä rahanvaihto muuttuu dramaattisesti, kun kuluttaja pystyy vaivattomasti vertailemaan kursseja ja valitsemaan itselleen halvimman sekä helpoimman tavan valuutanvaihtoon. Helsinki-Vantaan johtava rahanvaihdon toimija ChangeGroup uskoo, että viime pääsiäisen suosikkikohteet Englanti, Tanska ja Ruotsi säilyttävät suosionsa ja takaa näiden maiden valuutoille parhaat kurssit verkkopalvelussaan pääsiäiskampanjan ajan.
Rahanvaihtoliiketoiminta on suurten muutosten keskellä. Viime vuosikymmenellä matkailu siirtyi verkkoon, nyt rahanvaihto seuraa perässä. Kuluttaja pystyy vaivattomasti klikkaamaan tarvitsemansa valuutan verkkopalvelussa ja noutamaan sen helposti ennen koneeseen nousua.

”Kuluttaja ei ole enää yksittäisen valuutanvaihtokonttorin tietojen varassa. Hän näkee verkossa suoraan, missä matkavaluutta kannattaa vaihtaa. Lisäksi rahanvaihtoon ei tarvitse enää varata aikaa, koska matkakassan voi helposti napata mukaan kentältä ennen koneeseen nousemista”, kertoo ChangeGroupin Suomen maajohtaja Marjut Eronen.

ChangeGroup Suomi perusti ensimmäisen valuutanvaihtopisteensä vuonna 1994 Helsingin Pohjoisesplanadille. Yritys on yksi maamme vanhimpia vielä Suomessa toimivia valuutanvaihtotoimistoja. Yhtiöllä on yhteensä 14 valuutanvaihtopistettä, joista 8 sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yhtiö työllistää noin 80 henkilöä, jotka palvelevat vuosittain yli 300 000 rahanvaihtoasiakasta. Yhtiön pääyhteistyökumppanit ovat Finavia, Helsingin Satama, Nordea, Sampo ja OP-Pankki.

Vuonna 1992 Lontoossa perustettu ChangeGroup on johtavia valuutanvaihtopalveluiden tarjoajia niin matkailijoille kuin kansainvälisille yrityksillekin. Ketju palvelee yli kolmea miljoonaa asiakasta vuosittain, ja maailmanlaajuinen verkosto sisältää 120 toimipistettä 22 kaupungissa ja 11 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Tyynenmeren Aasiassa.

ChangeGroup- rahanvaihtopalvelu