Matkustajat löytäneet Lufthansan halpaoperaattori Eurowingsin - kaukolennot myyvät

Eurowings_A320_A330Eurowings on saavuttanut vahvan aseman kuluttajien keskuudessa Euroopassa. Yhtiön lipunmyynti on alkanut lupaavasti myös kaukolentojen osalta. Operaattori onkin aloittamassa ohjaamo- ja matkustamomiehistöjen rekrytoinnin Euroopassa.

Uusi Eurowings on valmiina avaamaan halvat kaukolennot. Lufthansa halpalento-operaattorin ensimmäiset kohteet Karibialla, Thaimaassa ja Dubaissa ovat myyneet hyvin.

"Asiakaskysyntä osoittaa, eettä tarjoamme erittäin houkuttelevaa tuotetta kaukoliikennemarkkinoilla. Strategiamme Eurowings-brändin laajentamiselle on suunnattu kustannustietoisille vapaa-ajan matkustajille ja olemme selkeästä löytäneet markkinaraon. Päätös aloittaa operaatiot Kölnistä ja Pohjois-Rein ja Westphalian alueelta on osoittautunut oikeaksi ", kommentoi Lufthansan hallituksen jäsen ja Lufthansa German Airlinesin toimitusjohtaja Karl Ulrich Garnadt.

Eurowings_logo-1Eurowings tarjoaa matkustajille erityisen halpoja avauslentoja kuten Köln/Bonnista Dubaihin vain 99,99 eurolla. Seuraavat kohteet ovat Bangkok ja Phuket Thaimaassa sekä Varadero Kuubassa ja Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa.

Uudet kaukolennot operoidaan Airbus A330-200 -koneilla. Ensimmäistä kahta kaukoliikennekonetta liikenneohjelmaan, joka alkaa marraskuun alussa. Eurowingsin kaukoliikennelaivastoa laajennetaan vaiheittain seitsemään A330-koneeseen.

Eurowingsin liikentoimintamalli ja markkinointikonsepti ovat osoittautuneet toimiviksi jo Germanwingsissä. Se on varmistanut asemansa halpalento-operaattorina. Germanwings keskittyy Saksan markkinoille, kun Eurowingsin toimintaa laajennetaan koko Eurooppaan ja kansainvälisiin kaupunki- ja lomakohteisiin.


Kasvua Euroopassa, rekry käyntiin

Eurowingsin ensimmäinen Saksan ulkopuolinen liikenteen solmukohta avataan Itävallan Wieniin. Liikenne operoidaan yhteistyössä Lufthansan tytäryhtiön Austrian Airlinesin kanssa. Lentoja Wienistä operoidaan A320-koneella talviaikataulukaudella 2015/2016. Toinen kone otetaan käyttöön maaliskuussa 2016.

Eurowings Europe GmbH perustettiin Itävaltaan 10. elokuuta. Yhtiö on aloittamassa lentäjien ja matkustamohenkilökunnan rekrytoinnin. Eurowingsin lentäjäpaikkoja tarjotaan aluksi sisäisesti Lufthansa konsernin ohjaajille sekä Bremenin lentokoulusta valmistuneille vakanssiaan odottaville uusille lentäjille. Lentäjähaku avataan laajemmin hakuun vielä elokuun loppupuolella. Matkustamohenkilökunnan osalta hakuprosessi käynnistyys syyskuun puolivälin jälkeen.