Myös Finnair peruu lentonsa Tel Aviviin viranomaissuositusten mukaisesti

A321ER_10Finnair ilmoitti aamupäivällä peruneensa keskiviikkoisen lentonsa Tel Aviviin ja noudattavansa Euroopan lentoturvallisuusviraston EASA:n suositusta pidättäytyä operoinnista Ben Gurionin lentokentälle.

Finnair julkisti omalta osaltaan lentojen perumisen keskiviikkona 23. heinäkuuta hieman ennen kello yhtätoista. Peruutukset koskevat toistaiseksi vain Tel Avivin lentoja 23. heinäkuuta (AY797) ja paluulentoa 24. heinäkuuta (AY798). Finnair on asiakkaisiinsa yhteydessä tekstiviestein tai sähköpostilla.

Finnair tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden muuttaa matkustuspäiviä kerran ilman muutoskuluja. Muutoksen on oltava alkuperäisessä matkustusluokassa ja uuden matkustuspäivän on oltava viimeistään 31. elokuuta 2014. Viimeinen muutostentekopäivä 24. heinäkuuta 2014 ja sen voi tehdä olemalla yhteydessä Finnairin asiakaspalveluun tai matkatoimistoon.

Finnair kertoo seuraavansa tilannetta jatkuvasti.

FAA kielsi operaatiot - EASA seurasi perässä

EASA_logo_1Yhdysvaltain ilmailuviranomainen FAA kielsi tiistaina 22. heinäkuuta kaikilta maan lentoyhtiöiltä operoinnin Ben Gurionille raketti-iskun takia. Useat eurooppalaisyhtiöt seurasivat FAA:n esimerkkiä ja peruivat lentonsa.

Keskiviikon aikana myös Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA antoi turvallisuusuosituksen, jonka mukaan olisi syytä pidättäytyä operaatioista Tel Aviviin toistaiseksi. Suositus koskee kaikkia eurooppalaisyhtiöitä.

Lue myös: