Nextjet myöhäistää lentojaan Kokkola-Pietarsaaresta Tukholman Arlandaan

Nextjet_Saab340_1Lähes kolme vuotta Kokkola-Pietarsaari-Arlanda -reittiä lentänyt Nextjet myöhäistää lentojen aikataulua tammikuusta 2017 lähtien. Operaattorin mukaan muutos palvelee matkustajia aiempaa paremmin. Reitin matkustajakäyttöasteet ovat olleet nousussa.

Nextjet on viimeisen vuoden aikana kohdentanut liikennettä iltapäiviin ja viikonloppuihin. Vuoden 2016 aikana koneiden täyttöaste on lähes 20 prosenttia parempi kuin vuosi sitten.

Parantaakseen aikatauluja edelleen Nextjet muuttaa iltapäivien lähtöaikatauluja siirtämällä niitä entistä myöhemmiksi. Muutoksella pyritään parantamaan jatkomatkustamista ja lisäämään jatkolentojen mahdollisuuksia Arlandan kentällä.

Uusi aikataulu astuu voimaan 9. tammikuuta 2017 lähtien, jolloin lähdöt Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta ovat kauttaaltaan myöhempään kellonaikaan. Jotain muutoksia tehdään jo 19. joulukuuta lähtien.

Muutoksen myötä Arlandasta Kokkola-Pietarsaaren alueelle matkustaville ja Suomesta Skandinavian tai Euroopan kohteisiin matkustaville halutaan antaa mahdollisuus täyspitkien työpäivien tekemiselle kohteessa.

Perjantaisin lennetään lisäksi yksi uusi iltapäivälähtö Arlandasta Kokkola-Pietarsaareen mutta vastaavasti iltapäivälähtö Arlandasta Kokkola-Pietarsaareen poistuu. 

 "Reitin myönteinen kehitys on meille tosi mukavaa. Näin vahvaa täyttöasteen kehittymistä en ole nähnyt aikaisemmin. Sen takia on erityisen mukavaa saada edelleen parantaa tuotetta ja sitä kautta vastata saatuun asiakaspalautteeseen. Tehdyt muutokset mahdollistavat tehokkaammat yhteydet sekä vapaa-ajan että liikematkustajille matkustettaessa Tukholmaan ja sieltä eteenpäin", sanoo Netxtjetin myynti- ja markkinointipäällikkö Henning Lindberg.

"Toivomme ja uskomme myönteisen kehityksen jatkuvan ja, että voisimme jatkossa lisätä lähtöjen määrää. Tähtäimessämme on myöhäinen lähtö Tukholmasta sunnuntaisin ja varhainen lähtö maanantaisin Kokkola-Pietarsaaresta", jatkaa Lindberg.

Lue myös: